Op 4 december was hondje Max met zijn baasjes aan het wandelen in Onnen, tot Max ergens van schrok en er vandoor ging. Na een lange zoektocht werd hij niet gevonden.

In de dagen erna werd er kenbaarheid gegeven aan de vermissing van Max, er werd volop gedeeld op social media, er werd geflyerd en honden zoekteam THON werd ingeschakeld. Terwijl de dagen verstreken kwamen er slechts enkele zichtmeldingen binnen, maar geen enkele leidde naar Max.

Vanmiddag kwam er een telefoontje binnen op de meldkamer van de dierenambulance, een mevrouw had tijdens een wandeling in de bossen bij Sassenhein een trillend, bang hondje gevonden. Gelukkig koste het geen moeite om zijn vertrouwen te winnen en zo kon ze het hondje optillen en is ze met hem naar haar auto gelopen, thuisgekomen belde ze naar de dierenambulance.

Zou het Max zijn?? Snel is de dierenambulance erheen gereden, na het checken van de chip bleek het om de vermiste Max te gaan. Hoe fijn is het dan om te kunnen bellen naar de baasjes! Natuurlijk Max gelijk naar huis gebracht en het weerzien was zo ontroerend dat we dit graag met jullie willen delen.

Lieve Max is zes dagen vermist geweest, hij heeft vanmiddag gelijk een bezoekje aan de dierenarts gebracht en op een ontstoken oogje na gaat het helemaal goed met hem, natuurlijk is hij erg moe, maar hij ligt alweer fijn te slapen in zijn veilige mandje.

Wij wensen Max en zijn baasjes al het goede toe! Mede namens de baasjes van Max willen wij de mevrouw bedanken die zich heeft ontfermd over hem, honden zoekteam THON en alle mensen die zijn vermissing gedeeld hebben en hebben helpen zoeken.