Gevonden en vermiste dieren

De Dierenambulance Groningen helpt bij het terugvinden van vermiste (huis)dieren in de gemeente Groningen. Vermissingen kunnen op verschillende manieren worden opgegeven. Vergroot de slaagkans van het vinden van uw huisdier door de onderstaande mogelijkheden te benutten.

Neem altijd telefonisch contact op met Dierenambulance Groningen voor het registreren van een officiëel vermissingsrapport.
Hou hiervoor de volgende informatie gereed:

Kenmerken van het dier
1. Diersoort
2. Geslacht
3. Leeftijd
4. Gecastreerd of gesteriliseerd?
5. Uiterlijke kenmerken
6. Gechipt?
7. Binnen- of buitendier?
8. Kleur en materiaal halsband of vlooienband

Gegevens over het dier
9. In welke wijk of straat wordt het dier vermist?
10. Hoelang wordt het dier vermist?

Let op: Het online vermissingsformulier is niet gekoppeld aan de vermissingsrapporten die telefonisch geregistreerd worden.

Kat en Co vermist of gevonden in Groningen

Plaats een oproep in de openbare Facebookgroep Kat en Co vermist of gevonden in Groningen. Deze groep faciliteert het plaatsen van oproepen van vermiste en gevonden huisdieren. Bovendien fungeert het als meldpunt voor huisdiereigenaren. Met zo’n 7,600 leden is het een waardevolle groep met een hoge mate van interactie waardoor dieren sneller gevonden kunnen worden.

Kat en Co vermist of gevonden – Dierenambulance Groningen

Kijk regelmatig op de Facebookpagina genaamd Kat en Co vermist of gevonden – Dierenambulance Groningen. Hier worden dagelijks oproepen geplaatst over dieren die bij Dierenambulance Groningen gemeld zijn.

Stichting Amivedi

Registreer je vermiste huisdier bij Stichting Amivedi. Dit is een vrijwilligersorganisatie die landelijk actief is. Zoek in hun bestand naar vermiste en gevonden huisdieren, maak een poster of kom in contact met een meldpunt. Groningen beschikt over vier meldpunten.

Dierenasiel Zuidwolde

Kijk bij Dierenasiel Zuidwolde of een gevonden dier hier terecht is gekomen. Ook kunt u zoeken via Mijn Dier is Zoek van de Dierenbescherming.