Chippen

Is uw huisdier nog niet gechipt? Bij ons kunt u dat laten doen voor €14,00. U kunt onderaan deze pagina het chipformulier invullen en verzenden. Er wordt dan binnen een week contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. Het registreren kunt u naderhand thuis online doen. U krijgt van ons een folder mee met uitleg hoe dat moet. Voor het online registreren bent u ook een klein bedrag kwijt. Met een chip kunnen zoekgeraakte dieren worden herenigd met de eigenaar. Jaarlijks belanden veel dieren in het asiel omdat ze geen chip hebben. Het is van groot belang dat wanneer uw huisdier is gechipt, u nog wel de chip online op uw naam zet. Uw gegevens moeten gekoppeld worden aan de chip, anders heeft het chippen geen zin gehad. Zorg ervoor dat als u met een kat komt, u het vervoersmandje goed dicht heeft!

Angstig of boos huisdier

Heeft u een erg bang of boos huisdier, en heeft u liever dat we bij u thuis langskomen, dan is dit ook mogelijk. Voor een rit betaalt u €40,00 (dit is inclusief het inbrengen van een chip).

Hond laten chippen

Wilt u dat uw hond wordt gechipt, dan mogen wij alleen een chip inbrengen als u in het bezit bent van een UBN (Uniek Bedrijfsnummer). Het aanvragen van een UBN kan via deze website: klik hier.

Chipformulier