Namens iedereen bij de Dierenambulance Groningen willen wij de mensen van Transcom WorldWide B.V. aan de Kadijk nummer 5 te Groningen bedanken voor hun donatie!

De afgelopen week hebben zij geld voor ons ingezameld. Uiteindelijk is er €130,40 ingezameld!
Wij zijn heel blij met dit bedrag en zullen dit weer in het helpen van de dieren investeren.

Over Transcom

Mensen hebben hoge verwachtingen van organisaties: ze eisen flexibiliteit, keuzevrijheid en direct een oplossing als iets als iets niet helemaal perfect is. Onze customer experience-helden springen in gaten, verhelderen vragen en regelen oplossingen. Met geduld en gevoel voor service.

Wij zijn de stem van onze klanten. Onze specialisten zetten alles op alles om problemen op te lossen – of het nu gaat om snelle foutopsporing of het oplossen van dieperliggende problemen. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met de nieuwste technologie. Omdat we graag voorop lopen, blijven we ons continu ontwikkelen en spelen we in op de nieuwste trends en technologie. Zo vinden we continu ​​nieuwe manieren om de klantervaring te verbeteren. Dat is wat we bedoelen met slimmere interacties.

We zijn met 29.000 specialisten in 50 contactcenters. Plus een uitgebreid netwerk van lokale agents dat zich uitstrekt over 21 landen. We zetten ons in voor internationale klanten in verschillende branches. En we doen niets liever dan mensen blij maken. Als het moet in 33 talen. Wij zijn Transcom.

Voor meer informatie over Transcom, verwijzen we u naar hun website.

https://nl.transcom.com/nl