Sinds kort werken wij samen met Stichting Queri! Stichting Queri stelt zichzelf graag even aan jullie voor!

Stichting Queri – Het Warme Nest, wie zijn wij?

Wij zijn een stichting die opgezet is vanuit passie, inzet en doorzettingsvermogen. Als ultiem doel zouden we als Stichting een zorg-samenleving willen opzetten waar mens en dier voor elkaar zorgen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we verschillende projecten waar de Stichting zich voor inzet.
We plaatsen kleine huisdieren in “bruikleen” bij oudere en kwetsbare in de samenleving en we zorgen voor zorg die eventueel nodig is om mens en dier een prettig bestaan te geven.

Er is mogelijkheid voor pension en opvang voor/van oude katten en katten met een chronische kwaal. Naast dit alles hebben we pension mogelijkheden voor katten waarvan de baas wordt opgenomen voor psychische of lichamelijke zorg en de kat tijdelijk niet thuis kan blijven.

Ons nieuwste project dat we op tijdelijke basis in gaan zetten is Stichting Queri – Het Warme Nest – Mobiele Dierenmaatjes, we gaan letterlijk thuishulp leveren met een mobiel onderkomen. We gaan verschillende wijken in Groningen aandoen om hier hulp te bieden aan huisdieren in minimagezinnen. Te denken aan vacht- en nagelverzorging, parasieten (vlo/teek) bestrijding, hulp bij dierenarts kosten. We kunnen dit helaas niet altijd voor niets doen. U doet een hulpaanbod, dat past bij uw situatie en wij beantwoorden uw hulpvraag, dit kan in de vorm van een bijdrage zijn of een dienst in natura.

Dit project zal lopen vanaf september tot en met December. Na deze periode zullen we ons in gaan zetten om duurzame mogelijkheden op te zetten.

Heeft u een vraag, opmerking of hulp nodig hebben, schroom dan niet en neem contact op met ons.

Stichting Queri – Het Warme Nest
06-51032513
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
stichtingqueri@gmail.com
Gavelaan 7
Oostwold, Groningen, Netherlands