Wij van de Dierenamulance Groningen en de Facebookgroep ‘Kat vermist of gevonden in de stad Groningen’ hebben besloten om onze krachten te bundelen om zo meer vermiste en gevonden dieren zo snel mogelijk met hun baasjes te herenigen. Door deze samenwerking hopen wij om katten sneller bij hun eigenaren terug te krijgen.


Over Kat vermist of gevonden in de stad Groningen

Ben je je kat kwijt? Heb je er eentje gevonden? Twijfel je of een kat die je tegen bent gekomen wel een huisje heeft? Dan kan je hier een oproepje plaatsen. Vergeet daarbij niet om het bericht op openbaar te zetten. Deze groep is niet bedoeld voor herplaatsingen, maar mocht je in een situatie zitten waardoor je een nieuw huisje voor je dier zoekt, neem dan contact op met de beheerders van deze pagina.


Over de Dierenambulance Groningen

De Vereniging Dierenambulance Groningen is in 1979 opgericht met als doel het helpen van zieke en gewonde dieren. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en minder dringende zaken. U kunt ons bereiken op 050 – 5791900 of 050 – 5791909 na 21:30 uur.

Onze kantoortijden zijn van 8:00 – 21:30. In het weekend op zaterdag van 9:00 – 21:30 en zondag van 10:00 – 21:30

Voor meer informatie over de Facebookpagina ‘Kat vermist of gevonden in de stad Groningen’ en om te zien of uw kat inmiddels ergens gespot of gevonden is, kijk hier:
https://www.facebook.com/groups/684062748289994/


Om een vermissing bij ons door te geven kijk op.

http://dierenambulance-groningen.nl/meld-vermissing/

Om de huidige vermissingen te zien kijk hier.
http://dierenambulance-groningen.nl/vermissingen/

 

Om te zien of wij uw dier inmiddels hebben gevonden, kijk hier.
http://dierenambulance-groningen.nl/gevonden/

 

Wij hopen met deze samenwerking katten sneller bij hun eigenaren te krijgen en hopen zo beter te kunnen reageren op vermissingen.