Vanaf vandaag, 17-12-2018, mogen wij van Dierenambulance Groningen gebruik maken van onze nieuwe opvangkooien! Rob van de Scheur van Rovac Aluminium & Houtbouw heeft vandaag de nieuwe opvangkooien overgedragen aan Suus van der Woude van dierbeheer. Voorheen moesten wij het doen met ouder kooien die niet meer voldeden aan onze eisen.

Dankzij Rob van de Scheur, kunnen wij vanaf nu gebruik maken van nieuwe verbeterde opvangkooien in onze wildkamer. Deze opvangkooien zijn door Rob op maat voor ons gemaakt en voldoen perfect aan al onze eisen! Dit zal voor ons en de dieren een uitkomst zijn. Met deze nieuwe opvangkooien zullen wij de dieren veel beter kunnen opvangen. 

Namens iedereen van de Dierenambulance Groningen bedanken wij jou Rob voor al je harde werk en alle tijd die je hier in hebt gestopt. Wij zijn dol blij met deze nieuwe aanwinst!

Over Rovac

In 1993 is Rob gestart met Rovac. Na jaren in Twello bij Apeldoorn te zijn gevestigd, is hij begin 2013 met zijn timmer- en metaalwerkplaats verhuist naar de Papierbaan 50b / Hal 3 in Winschoten te Groningen.

Rovac is een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Rob heeft zich gespecialiseerd in o.a. maatwerk dierenverblijven, schuurtjes en (klim-) meubelen die hij in zijn timmer- en metaalwerkplaats maakt naar het idee van de klant. Rovac is een bedrijf dat inspeelt op trends en veranderingen in de markt!

U bent van harte welkom in onze mooie werkplaats in Winschoten aan de Papierbaan 50b/Hal 3  waar de koffie klaar staat, neem van te voren wel even contact op als u langs wilt komen, dit omdat er vaak bezorgd of gemonteerd moet worden en u anders voor een gesloten deur staat. Elke vrijdag kunt u zonder afspraak langs komen.

Voor meer informatie bezoek de website van Rovac.