Op zaterdag 18 mei 2019 vind onze open dag weer plaats! Dit jaar is hij nog wat specialer dan voorgaande jaren, omdat wij dit jaar maar liefst 40 jaar bestaan! Het beloofd een gezellige dag te worden vol met leuke activiteiten voor jong en oud.

U bent van 11:30 uur tot 16:00 uur van harte welkom om samen met ons het 40 jarig bestaan van de Dierenambulance Groningen te vieren. De dag zal om 11:30 uur geopend worden met een roofvogelshow en in de loop van de middag kunt u genieten van een papagaaienshow.

Er zullen de hele middag sprookjesprinsessen aanwezig zijn en Clown Joepie komt langs voor de mooiste ballonnen creaties. Ook zal er een opblaasbare hindernisbaan aanwezig zijn voor de echte avonturiers, kunt u meezingen met de mooiste liedjes tijdens onze karaoke show en kunt u uw eigen diploma verbandeggen halen! Het eten word dit jaar verzorgd door outdoor cooking Food and Fire. U kunt genieten van heerlijke soep, tosti’s, mini pizza’s of zelfs popcorn en dat allemaal vegetarisch. 50% van deze opbrengst doneert Food and Fire aan de Dierenambulance en daar zijn wij super dankbaar voor!

Dus kom zaterdag 18 mei a.s van 11:30 uur tot 16:00 uur bij ons langs aan de Friesestraatweg 199A om ons en de dieren te steunen!