Zaterdag 18 mei 2019 vierden wij van de Dierenambulance Groningen ons 40 jarig bestaan tijdens onze jaarlijkse open dag. Het was een super gezellige en geslaagde dag met een hoop activiteiten!
De dag werd geopend met een educatieve en indrukwekkende roofvogel demonstratie door Settels Roofvogels. Verder op de dag konden mensen genieten van een papagaaienshow, welke gegeven werd door Rickie and the Birdtrains en wat hebben we hier van genoten! De gehele dag liep sprookjesprinses Elsa in haar prachtige jurk rond, die met veel kinderen op de foto is gezet. Ook Clown Joepie was aanwezig en door haar werden de aller mooiste ballonen creaties gemaakt. Het eten werd dit jaar verzorgd door outdoor cooking Food and Fire, zij verkochten heerlijke vegetarische gerechten en maar liefst 50% van deze opbrengst werd gedoneerd aan de Dierenambulance. Wat een eer!

Wij willen graag Settels Roofvogels, Rickie and the Birdtrains, Elsa, Clown Joepie, Food and Fire en alle vrijwilligers, bezoekers en helpende handen hartelijk bedanken voor deze fantastische dag! Dankzij jullie was het een onvergetelijke dag!

Voor een compleet fotoverslag van deze dag kunt u een kijkje nemen op www.fotokoning.com.