De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekend dat veel mensen er weer heerlijk op uit trekken. Misschien brengt u uw dier naar een opvang of pension en dan is het ook erg belangrijk dat uw dier gechipt is. Helaas komt het in deze periode vaak voor dat wij dieren vinden die niet gechipt zijn. Hierom is het voor ons lastig om de eigenaar te vinden.

De vorige chip + trimactie is erg goed bezocht en met de vakantie voor de deur gaan we deze actie nog een keer herhalen.

U bent op vrijdag 12 juli 2019 tussen 13:00 uur en 16:00 uur van harte welkom om uw dier bij ons te laten chippen. Kosten bedragen €10 excl €5,90 registratiekosten. Registreren dient men thuis naderhand zelf te doen. Hier krijgt u uitleg over van één van onze medewerkers.

Naast het chippen bieden wij deze dag ook nog een gratis extra service aan. U kunt met uw dier langs komen bij onze trimsters om de nagels van uw dier te laten knippen en/of even te laten borstelen en netjes te maken.

Na die tijd kunt u er voor kiezen om nog een prachtige foto van uw dier te laten maken door Madelon Korthuis Fotografie. Let op: Dit geldt alleen voor de mensen die bij het chippen en/of trimmen zijn geweest.

Dus kom op vrijdag 12 Juli tussen 13:00 uur en 16:00 uur naar onze locatie aan de Friesestraatweg 199A en dan zorgen wij er voor dat uw dier weer netjes én met chip de deur uit loopt!