Wegens onder andere de zomerdrukte en vakantietijd was er niet eerder de gelegenheid voor de Dierenambulance Groningen , om de twee nieuwe Fiat Ducato’s, en de Fiat Doblo (een jonge occasion) officieel in ontvangst te nemen. Welke in de zomer van 2018 in  gebruik werden genomen. Maar vrijdag 2 november 2018 was het dan eindelijk zover.

Door Colin Schollema van Fiat Bockhoudt werd aan André Nijdam (manager) van de Dierenambulance Groningen (DAG) de twee Fiat Ducato’s en de Fiat Doblo officieel overhandigd. De twee vorige Fiat Ducato’s waren aan vervanging toe, beide ambulances hadden al de nodige kilometers gemaakt. En daar het werkgebied van de DAG met ingang van 1 januari 2019 wegens de herindeling van enkele Groninger gemeenten zal worden uitgebreid, was het een verstandige keuze om het wagenpark te vernieuwen, en ook om het uit te breiden met een derde auto. Die ook is ingericht als dierenambulance.

Gezien het werkgebied steeds groter wordt zoekt de DAG diervriendelijke helden, die het team van vrijwilligers komen verstreken. Ze zoeken mensen die beschikbaar zijn tussen de 15 tot 20 uur per week. Minder uren zijn ook bespreekbaar als dit teveel is. Voor mensen die buiten de stad /gemeente Groningen komen is er een reiskostenvergoeding beschikbaar. Voor meer informatie bel naar 050-5791900 of mail naar info@dierenambulance-groningen.nl ter attentie van André Nijdam (manager).

 

 

Tekst en Foto’s: Harry Koning
www.fotokoning.com