Na vele weken van inspanning en teleurstelling is eindelijk de hond die al geruime tijd los liep gevangen!

Dit door onze collega’s van de Dierenambulance Groningen in samenwerking met het WIOA zoekteam en de mensen van Kat vermist en gevonden in de stad Groningen.

 

Al meerdere weken hield deze hond de gemoederen bezig door te ontsnappen bij iedere vangpoging. Echter nu is het eindelijk gelukt! Wij willen iedereen die meegeholpen heeft om deze lieverd te vangen hartelijk bedanken voor jullie tijd en inzet!

Over WIOA

WIOA staat voor ‘Waar is onze Angel’

Op deze pagina worden honden en katten gedeeld die op zoek zijn naar hun baasje! Dus gevonden dieren die graag weer naar huis willen. Wij plaatsen enkel op Facebook, de webpagina, Twitter en Instagram. Wij gaan niet over herplaatsen. 

Vermissingen uit Nederland en België plaatsen wij op onze Nederlandse FB Pagina. Vermissingen uit Duitsland plaatsen wij op de Duitse FB Pagina, welke we uiteraard ook door delen naar onze Nederlandse FB Pagina. Uit ervaring weten we dat honden zich niet aan landsgrenzen houden. Voor meer informatie bekijk hun website.

 

Over Kat vermist en gevonden in de stad Groningen

Ben je je kat kwijt? Heb je er eentje gevonden? Twijfel je of een kat die je tegen bent gekomen wel een huisje heeft? Dan kan je hier een oproepje plaatsen. Vergeet daarbij niet om het bericht op openbaar te zetten. Deze groep is niet bedoeld voor herplaatsingen, maar mocht je in een situatie zitten waardoor je een nieuw huisje voor je dier zoekt, neem dan contact op met de beheerders van deze pagina.

 

Ons steunen?

Wilt u ons steunen zodat wij ons werk beter kunnen doen en meer dieren kunnen helpen?
Kijk wat u kunt doen om een steentje bij te dragen.