Wij willen Linda Brongers bedanken voor deze fantastische donatie!
Met dit geld kunnen wij weer een hoop dieren helpen.
Ook wensen wij Linda een fijn pensioen toe en veel geluk in de toekomst.
Na jaren voor het NNPC gewerkt te hebben is je nu alle rust en voorspoed gegund.

Nogmaals bedankt!

Over het NNPC

Maximale grip op uw risico’s en uw kosten. Dat is de meerwaarde van NNPC

De NNPC is sinds 1937 een onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk, gespecialiseerd in verzekeringen in de maritieme sector. Wij streven voor alles naar optimale zekerheid en kwaliteit voor onze leden en bieden daarom een full service ondersteuning aan. Met een uitgebreid pakket aan verzekeringen en met professionele ondersteuning door onze specialisten. Bij NNPC staat u als klant centraal en daarmee ook uw wensen. Bij NNPC kunt u kiezen voor een samenwerking op maat.

Wij constateren toenemende risicofactoren en claimgedrag binnen de branche. NNPC heeft haar dienstenpakket hierop aangepast om daarmee niet alleen verzekeraar te zijn, maar ook meedenkende partner die samenwerkt met ondernemers om grip te houden op risico’s en kosten.

NNPC is altijd in de buurt. Wereldwijd. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft

Waar uw schip ook vaart of ligt aangemeerd. En op welk tijdstip dan ook. NNPC is in ‘geval van nood’ altijd bereik- en beschikbaar om klanten van dienst te zijn. Met advies en ondersteuning. Waar ook ter wereld. Dit dankzij het omvangrijke netwerk van correspondenten, advocaten en schade-experts. Vakmensen die, net als onze klanten, de klappen van de zweep kennen. Die gepokt en gemazeld zijn in de maritieme sector.

Voor meer informatie over het NNPC, verwijzen we u naar hun website.

https://www.nnpc.nl/over-nnpc