Ook dit jaar kunt u weer mee doen met deze sfeervolle, motiverende en inspirerende hardloop wedstrijd. Want op 24 november 2018 zal VNN weer een editie van de Vollemaansloop houden!
 
Grenzen verleggen
Hardlopen is gezond voor je lichaam en geest. Door hardlopen leren deelnemers om door te zetten, grenzen te verleggen en af te maken waar je aan begonnen bent. Het trainen in een groep, komt ook ten goede aan het sociaal contact.
 
Hardloop- en wandelclub
 VNN heeft een hardloop- en wandelclub onder de naam Steeds Beter. De club bestaat uit cliënten, ex-cliënten en medewerkers van VNN. De leden van de club nemen deel aan diverse hardloopwedstrijden en wandeltochten in het noorden van het land.
 
Vollemaansloop
Jaarlijks organiseert de hardloop- en wandelclub de Vollemaansloop. Dit is een sfeervolle avondloop op het terrein van verslavingskliniek Vossenloo, in de omgeving van Eelde.

 

 
Praktische informatie
 

-Het parcours bestaat uit een ronde van 5.27 km, is bijna geheel verhard met een beton- en schelpenpad en wordt zo goed mogelijk verlicht.

-Je kunt hardlopen of wandelen.

-Wil je hardlopen dan loop je naar eigen keuze 1 tot 8 ronden. De maximaal te lopen afstand is 42,2 kilometer, een hele marathon. Er is tijdregistratie aanwezig.

-Wil je wandelen dan loop je ook het aantal rondes die je zelf wilt. Maximaal 21,1 km.

-De afstand kan individueel of in estafettevorm worden hardgelopen of gewandeld.  Estafette-teams kunnen, in allerlei combinaties, van 2 tot en met 8 personen, de hele afstand afleggen.

-De tijdlimiet is 5 uur.

-De start is om 20:00 uur voor de ingang van de hoofdingang van Vossenloo, Oosterbroek 1 te Eelde en de finish sluit om 2:00 uur middernacht.

-De inschrijfkosten zijn € 10,- per persoon voor hardlopen. Voor wandelen zijn de kosten € 5,- per persoon. De kosten betaal je ter plekke, uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

-De consumptiebonnen zijn verkrijgbaar voor € 1,00.
 
Aanmelden
Geef je op met het aanmeldingsformulier