De vraag die wij als Dierenambulance Groningen het meeste krijgen is “Hoe kan ik jullie steunen?”.

 

Een goede mogelijkheid is het schenken aan de collecte die momenteel gaande is. Het hoeft niet veel te zijn, alle bee(s)tjes helpen.

Maar op deze vraag zijn verschillende antwoorden mogelijk, u kunt ons namelijk op een aantal andere manieren steunen!

1. Doneren

U kunt via onze website en Facebook een financiële donatie maken. U kunt via onderstaande links uw donatie aan ons overmaken.

Naast financiële donaties, is het doneren van spullen zoals handdoeken, luiers en andere goederen die ons werk makkelijker kunnen maken erg welkom. Mocht u spullen willen doneren, dan kunt u bij deze spullen afleveren bij ons op kantoor aan de Friesestraatweg 199A.

Bent u niet instaat om de spullen zelf te brengen, dan kunnen wij op afspraak deze bij u ophalen. Hier dient u contact met ons op te nemen via 050-5791900 om een afspraak te maken.

2. Lid worden

Via onze website en op ons kantoor kunt u zich inschrijven als lid van de Vereniging Dierenambulance Groningen. De kosten zijn maar €16,- per jaar!

Om online lid te worden klikt u hier, Of bezoek ons kantoor. Daar kunt u zich aan de balie inschrijven als lid.

3. Legaten en giften

Het is ook prettig dat wij zo nu en dan een legaat of een gift mogen ontvangen. Dit zorgt voor lange termijn ondersteuning van de Dierenambulance Groningen. Wist u dat u bij een notaris een legaat kunt vastleggen in uw testament? Hij of zij zal u graag informeren over legaten.


4. Vrijwilliger worden

De boven genoemde mogelijkheden zijn natuurlijk prachtig en ze zorgen dat wij financieel ons werk kunnen doen. Maar wat minstens net zo belangrijk is zijn de vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen wij helemaal niets, ookal zouden wij een overvloed aan geld hebben. De mensen maken de Dierenambulance Groningen, zonder hun is er geen ambulance.

Daarom vragen wij u om u aan te sluiten als vrijwilliger. Hoe meer vrijwilligers we hebben, hoe meer dieren wij kunnen helpen. Meld u dus via deze pagina aan als vrijwilliger en help ons de dieren te helpen!Facebook doneren:
https://www.facebook.com/Dierenambulance-Groningen-vereniging-392404824174035/app/186518168066462/

Website doneren:
http://dierenambulance-groningen.nl/doneren/

Website lid worden:
http://dierenambulance-groningen.nl/word-lid/

Website aanmelden vrijwilligers:
http://dierenambulance-groningen.nl/werken-bij-ons/