Namens alle medewerkers van de Dierenambulance Groningen willen wij de toppers van de Sleutelcentrale Groningen bedanken voor hun geweldige korting op onze nieuwe collectebus sloten! De vorige sloten waren toe aan vervanging en dankzij de mooie korting van de Sleutelcentrale Groningen, konden wij ze meteen allemaal vervangen!

Over de Sleutelcentrale Groningen

De Sleutelcentrale Groningen maakt al sinds 1980 vakkundig sleutels voor u. Bij de Sleutelcentrale Groningen kunt u terecht met al uw sleutel of sloten problemen en vragen.

Bent u de sleutels kwijt van uw huis, motor, (kantoor) meubelen, auto enzovoort? Neem dan eens contact op met het gespecialiseerde sleutelteam. Zij kunnen er in de meeste gevallen wel weer sleutels bijmaken.

De Sleutelcentrale heeft een ruim assortiment aan artikelen voor het beveiligen van uw deuren, fietsen, motoren, boot enz. Ons team helpt u graag bij het vinden van het juiste artikel.

Tevens is de Sleutelcentrale specialist in het repareren en reviseren van sloten. Wist u trouwens dat er in de meeste gevallen ook cilinders kunnen worden nageleverd op uw bestaande sleutel?

De Sleutelcentrale is aangesloten bij het NSSG (Nederlands Sleutel en Slotenspecialisten Gilde), Het DLC (Dutch Locksmith Co-operation). Tevens zijn wij UW ABUS SERVICE CENTRE in de regio.

Voor meer informatie over de Sleutelcentrale Groningen, verwijzen wij u naar hun website:

https://www.desleutelcentrale.nl/

Nogmaals ontzettend bedankt!