Als Dierenambulance Groningen is één van onze belangrijkste taken het vinden en vangen van vermiste dieren zoals katten. Hiervoor gebruiken wij geregeld vangkooien.

Maar af en toe hebben wij geen vangkooien beschikbaar omdat we zo of uitgeleend hebben of dat ze al in gebruik zijn. In dit soort gevallen kunnen wij gelukkig de hulp in roepen van Frieda Jungman.
Frieda is een specialist op het gebied van het vangen van schuwe en ontsnapte katten.

Vorige week was voor ons weer een moment dat wij de hulp van Frieda hebben ingeroepen. Deze keer betrof het een kitten die in de omgeving van de Eemshaven rond liep. Mede dankzij de hulp van Frieda hebben wij de kitten weten te vangen. Deze verblijft momenteel in het asiel en wordt goed verzorgd.

Frieda Jungman helpt ons geregeld met het lokaliseren en vangen van loslopende katten. Soms is zij wel uren bezig om een (wilde) katten te vangen die zich op gevaarlijke locaties bevinden. Zonder haar zouden wij als Dierenambulance Groningen waarschijnlijk meer overleden katten tegenkomen.

Daarom willen wij namens iedereen bij Dierenambulance Groningen Frieda Jungman hartelijk bedanken voor alles wat zij doet!

Voor meer informatie over Frieda Jungman, kunt u haar hier vinden. 
Facebook