Vandaag ontvingen wij een geweldige donatie van Mijn Gereedschapskist Vinkhuizen!
 
Angelo Ruardi van Mijn Gereedschapskist Vinkhuizen bracht ons een aantal blikken verf en tassen met handdoeken en andere doeken die wij kunnen gebruiken bij het ondersteunen van dieren.
 

Ontzettend bedankt voor deze geweldige donatie!

 
Wat is Mijn Gereedschapskist?
 
Met ‘Mijn Gereedschapskist’ geven we heel concreet handen en voeten aan positieve ontwikkelingen in de deeleconomie, verbinding/contact tussen buurtbewoners en kostenbesparing door het delen van gereedschappen. Daarnaast ontstaan er tijdens het koffie-uurtje bij halen/brengen leuke ideeen en gesprekken over wat iedereen in zijn/haar situatie zoal bezighoudt.
 
Voor wie is het?
 
Voor iedereen die lid is van ‘Mijn Gereedschapskist’ en dat zijn de bewoners/particulieren uit de stad Groningen, houders van een Stadjerspas en burgerinitiatieven. kortom voor iedereen die om uiteenlopende redenen blij is met het bestaan van ‘Mijn Gereedschapskist’ en hier ook lid van wil worden en zodoende ook bijdraagt aan de sociale doelstelling van ‘Mijn Gereedschapskist Groningen’.
 
Voor meer informatie over Mijn Gereedschapskist kunt u de volgende link volgen: