Op 3 februari 2019 vond de Doggyrun Groningen plaats in het stadspark te Groningen.
Over de hele dag is er een geweldig bedrag van € 240,- ingezameld voor de Dierenambulance Groningen! Met dit geld kunnen wij de dieren en mensen beter helpen.
Ontzettend bedankt voor deze donatie!

 

De Doggyrun Groningen werd georganiseerd door vijf studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen, van de opleiding minor Eventmanagment. Voor deze minor mogen wij een te gek evenement bedenken, wat uiteindelijk de Doggy Run is geworden. Hier hebben wij al onze passie in gestopt, om het voor u sportief en uiteraard gezellig te maken.

Wat houdt de opleiding Eventmanagement in?

Het belang van events wordt steeds groter. Dat geldt voor events binnen organisaties, denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van ene nieuw product, het in gebruik nemen van een nieuw hoofdkantoor. Maar ook voor events die zich meer binnen de maatschappij afspelen, zoals het Bevrijdingsfestival, de Uitmarkt in Amsterdam, de Red Bull Air Race in Rotterdam.

Events zijn een belangrijk onderdeel van elk veelomvattend vrijetijds- en recreatief programma geworden. Ze oefenen een sterke aantrekkingskracht uit, houden de verbeelding vast, kunnen een gemeenschap meeslepen, de bewustwording verhogen, een organisatie of een activiteit op de kaart zetten. Ze zijn deel geworden van de hedendaagse maatschappij. Ook bedrijven hebben events aangegrepen om commerciële doelstellingen te realiseren.

Voor meer informatie over de opleiding, verwijzen wij u naar de volgende website.