Hoe vaak is het u overkomen dat uw huisdier in een noodsituatie zit en u machteloos toe moet kijken en wachten tot de hulpdiensten er zijn? Vermoedelijk zijn veel mensen weleens in een dergelijke situatie terechtgekomen. Om hier verandering in te brengen, geven wij u de mogelijkheid om te leren hoe je spoedeisende hulp bij dieren kunt toepassen!

De Dierenambulance Groningen en Reflections by Minke van den Bergh bieden u een volledig erkende EHBO cursus voor dieren aan, zodat u nooit meer machteloos hoeft toe te kijken terwijl uw huisdier of ander dier onnodig lijdt.

 

De cursus

Tijdens deze cursus komt alles aan bod over het verlenen van EHBO bij dieren. De cursus is bijzonder geschikt voor iedereen die zelf dieren heeft en/of dieren een warm hart toedraagt en zelf goed voorbereid wil zijn op ziekten en noodgevallen. Na afloop kunt u spoedeisende hulp toepassen op dieren. U kunt dan ook ziektes bij dieren herkennen, voorkomen en behandelen. De cursus wordt gegeven door Reflections by Minke van den Bergh in opdracht van de Vereniging Dierenambulance Groningen. Na de cursus ontvangt u een officieel erkend certificaat voor het behalen van de cursus.

De cursus zal op locatie bij de Dierenambulance Groningen gegeven worden. U kunt ons vinden aan de Friesestraatweg 199A te Groningen.

 

De kosten voor de cursus dieren EHBO zijn €200,- P.P. (te betalen bij de eerste les)

De cursuslessen vinden, bij voldoende deelname, plaats op:
1 oktober
15 oktober
29 oktober
12 november

26 november (Examen)

De lessen zijn van 19:00 uur t/m 22:00 uur!

Over Minke van den Bergh

Met de onderneming Reflections by Minke van den Bergh, willen zij en haar partners graag deelnemers de ruimte bieden ervaringen ‘op te doen’, door te doen bewust te laten worden en uiteindelijk… te laten leren en groeien! Ze willen hun deelnemers unieke leersituaties met dieren bieden die zich wortelen en waar men nog lang op terug kan grijpen!

Voor meer informatie betreffende de cursus EHBO voor dieren kunt u contact opnemen met ons via info@dierenambulance-groningen.nl o.v.v. : “Cursus EHBO voor dieren”. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.