Op woensdag 5 Juni 2019 organiseren wij van de Dierenambulance Groningen weer een chipactie! Daarnaast bieden wij dit keer een extra gratis service aan. Er is namelijk een trimmer aanwezig die graag de mogelijkheid bied om even de nagels te knippen van uw dier, eventueel even oogjes en voetjes vrij knipt en even goed borstelt indien nodig. Daarnaast kunt u terecht voor al uw vragen over huid en vacht van gezelschapsdieren.

Daarnaast is er na die tijd de mogelijkheid om een prachtige foto van uw dier te laten maken door onze fotograaf Madelon Korthuis Fotografie. Neem gerust even een kijkje op haar facebookpagina of website want ze maakt de prachtigste foto’s van dieren! De foto laten maken is gratis, alleen als u foto’s wilt nabestellen zijn er kosten aan verbonden. LET OP! Deze actie is alleen geldig voor de dieren die bij het trimmen en/of chippen zijn geweest. Er worden dus geen foto’s gemaakt van dieren die alleen voor de fotograaf komen.

De kosten voor het chippen bedragen €10 exclusief €5,90 registratiekosten. Het registreren dient men naderhand zelf thuis te doen. Bij ons betaald u dus alleen slechts €10 voor het chippen.
U kunt op 5 Juni 2019 tussen 13:00 uur en 16:00 uur langs komen met uw dier en dan zorgen wij dat ze weer netjes en met chip de deur uit lopen! Inschrijven is niet nodig.

Website van Marlon: https://madelonkorthuisfotografie.weebly.com/