Wij van de Dierenambulance Groningen zouden u graag om hulp willen vragen.

Vorige week hebben wij ons geheugen weer mogen opfrissen tijdens een BHV-Cursus. Het is erg belangrijk om dit te blijven doen aangezien er circa 70 mensen bij ons werken. Uiteraard vinden wij het heel belangrijk om goed te kunnen handelen in een noodsituatie en hiervoor zouden wij graag een AED willen aanschaffen voor op ons pand. Dit is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor mensen in de omgeving, want daar kan hij uiteraard ook voor gebruikt worden.

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Helaas zijn deze AED’s zeker niet goedkoop, deze prijs ligt namelijk al gauw tussen de €1500 en €2000. We zouden dit graag willen betalen, maar helaas is hier geen budget voor.
Om deze reden starten wij deze inzamelingsactie.

Wilt u ons helpen om aan deze AED te komen zodat wij goed kunnen handelen in een noodsituatie? Dat kan! U kunt uw eigen gekozen bijdrage overmaken naar het rekeningnummer: NL32 INGB 0004 4960 73 onder vermelding van: AED
U zou ons er ontzettend mee helpen!