Onlangs ontvingen wij als donatie een grote hoeveel incontinentie middelen van het farmaceutische bedrijf Brocacef te Deventer.

 

Af en toe krijgen wij de vraag waarvoor wij dit soort incontinentie middelen nodig hebben. Deze middelen gebruiken wij bij het behandelen van overleden dieren. Gezien deze dieren vaak overtollig vocht, bloed en andere lichaams(vloei)stoffen laten gaan na hun dood, zijn incontinentie middelen een zeer belangrijk onderdeel van ons werk.

Hoe gebruiken wij ze?

De middelen gebruiken wij om te zorgen dat de vloeistoffen niet uit het dier lekken, zodat de vloeistoffen in het lichaam blijven en wij de dieren toonbaar kunnen maken ter identificatie en afscheid. Zonder deze middelen zou ons werk haast niet te doen zijn.

Wij willen Brocacef dus nogmaals namens alle medewerkers van Dierenambulance Groningen hartelijk bedanken voor de grote voorraad aan incontinentie middelen!

Over Brocacef

Brocacef Groep NV, kortweg Brocacef is een groep van ondernemingen in de farmaceutische industrie. Het is ontstaan in 1970 na een fusie van Amsterdam Chemie Farmacie NV en Brocades Stheeman NV. Sinds 1995 is het bedrijf aangesloten bij Phoenix Group.

Onder de vlag van Brocacef vallen onder andere een groothandel voor farmaceutische producten en de apotheekketen BENU.

Voor meer informatie over Brocacef verwijzen we u naar hun website.

http://www.brocacef.nl/site/