Dierenambulance Groningen houdt dit jaar op zaterdag 30 juni 2018 haar open dag. Op deze dag kunt u tussen 10:00 uur en 16:00 uur langskomen en kennismaken met de medewerkers van de Dierenambulance. De invulling van het programma zal dit jaar iets anders zijn dan vorige jaren. Deze keer zal de aandacht meer gelegd worden bij informeren en vermaak.

 

Wat wel bij het oude is gebleven, is dat er weer een aantal organisaties met een stand aanwezig zijn waar wij mee samenwerken. Verder is er voor jong en oud weer genoeg te doen. Denk hierbij o.a. aan ponyritjes, sprinkussen, echte sprookjesprinsessen, heerlijke biologische hapjes en ijs geleverd door de CuliKever en Matti Gelatie.

Over de CuliKever

Catering & foodtruck Culi Kever is gestart in 2015 tijdens het eten van een tosti in Groningen. Vanuit mijn jaren ervaring in de horeca en gevoel voor lekker eten ben ik de kevers in een impuls van passie begonnen tijdens mijn studie. Wij zijn gestart met Verdraaid Aantrekkelijke Tosti’s die bereid worden in een V.A.T. en geserveerd vanuit onze kever kar. Door vernieuwing en aanpassing van het concept hebben wij een extra foodtruck aangeschaft, de VW Kever pick-up. Voor meer informatie bezoek de website.

 

Over Matti Gelatie

Mattie Gelati is in 2006 ontstaan en op dit moment rijden er 3 keurige Fiat 900 ijscowagens rond en bezoeken wij geregeld festivals in en rond Groningen. Deze prachtige italiaanse ijsco wagens zijn te huur inclusief personeel, voor (kinder-) feesten of partijen zijn wij bereid een offerte op maat te bieden, hierbij kunt u denken aan een vaste prijs per persoon. Voor meer informatie kijk op de website.

Op de open dag zult u informatie krijgen over de taken en diensten van Dierenambulance Groningen. Maar ook van de aanwezige organisaties waar wij mee samenwerken.

Graag zien wij u dus op zaterdag 30 juni 2018 tussen 10:00 uur en 16:00 uur bij ons aan de Friesestraatweg 199A te Groningen.