Dit jaar mogen onze collectanten van maandag 30 augustus tot en met zaterdag 4 september (week 35) met collectebussen langs de deuren in de gemeenten Groningen, het Hogeland, Noordenveld en Tynaarlo. Hiervoor zijn wij op zoek naar collectanten. De opbrengsten van de collecte zullen geheel worden besteed aan dierenartskosten en onderhoud, aanschaf en vernieuwing van hulpmiddelen, zodat wij dier en eigenaar alle benodigde hulp en zorg kunnen blijven bieden.

Wilt u voor ons collecteren?

Collecteren kan binnen deze week zo vaak en zo lang als u zelf wilt. Een halve dag of vier dagen, maar ook een uurtje zou ons helpen. Wilt collecteren, meld u dan hier aan.
Wilt of kunt u niet collecteren, maar wilt u ons wel steunen? Dan kunt u doneren door de QR-code met uw mobiel te scannen of door de QR-code aan te klikken met uw muis. Als u nog geen lid bent, kunt u ook lid worden van Dierenambulance Groningen voor slechts €16 per jaar of online collecteren door de donatielinks of QR-code te delen met familie, vrienden en kennissen via bijvoorbeeld sociale media, mail en WhatsApp.