1. Speel mee met de VriendenLoterij en steun de vereniging Dierenambulance Groningen. Minimaal 40% van je lotprijs komt ten goede aan de Dierenambulance Groningen en jij maakt als deelnemer kans op mooie prijzen!
2. Op dinsdag 27 Oktober organiseren wij samen met de VriendenLoterij een nabel actie om geld in te zamelen. Met deze nabel actie zullen wij onze achterban vragen om deelnemer te worden van de VriendenLoterij, omdat minimaal 40% van je lotprijs ten goede komt aan de Dierenambulance. Als deelnemer maak je kans op mooie prijzen! Geef in een privé bericht aan als u interesse heeft dan wordt u 27 Oktober in de avonduren gebeld voor een mondelinge bevestiging.
Beste Mensen,
De Dierenambulance Groningen heeft al heel lang de wens om een nieuwe kleine ambulance te kopen. De oude is hoognodig aan vervanging toe. Met deze ambulance kunnen we de grote ambulance’s ondersteunen. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de ‘Scoren voor jouw Vereniging’ actie van de VriendenLoterij!
Graag vernemen we van jou of je de Dierenambulance Groningen wilt steunen middels een lot in de VriendenLoterij.
De personen die toezeggen onze vereniging graag te willen steunen, worden op
27 Oktober tussen 18.00 en 21.00 gebeld door een van onze vrijwilligers om het lot te activeren. Het is de moeite meer dan waard, want:
• Minimaal 40% van jouw lotprijs gaat direct naar de aankoop van een nieuwe ambulance
• Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen
Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de nieuwe ambulance kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?
Wil je de aankoop van een nieuwe ambulance graag steunen? Meld je dan bij mij aan!
Met vriendelijke groet,
Andre Nijdam
Manager Dierenambulance Groningen