Onze Sponsoren

Heb je hart voor dieren en wil je een steentje bijdragen aan het helpen van dieren in nood? Word dan sponsor van Dierenambulance Groningen! Informeer naar de mogelijkheden via info@dierenambulance-groningen.nl tav Andre Nijdam.

Biobestrijding

biologische bestrijding

Over BioBestrijding

Biobestrijding timmert al jaren aan de weg om het biologisch bestrijden van (insecten)plagen zo goed en voordelig mogelijk bij de consument te brengen. Waar wij eerst begonnen met uitsluitend professionele kwekers, breiden wij ons nu steeds meer uit naar de gemiddelde tuinliefhebber, bloemhobbyist en kamerplantkenner. Dit doen we omdat wij heilig geloven in het bestrijden van (insecten)plagen op een zo natuurvriendelijk mogelijke manier. Wat is daar de beste manier voor? Een biologische en natuurvriendelijke manier en wat is er nou natuurlijker dan plaaginsecten bestrijden met andere juist nuttige insecten? Wij produceren en verkopen deze nuttige insecten en we noemen ze onze Biobestrijders!

Ons doel is ook om de consument en maatschappij bewust te maken van de risico’s van chemische en dus vaak giftige bestrijding. Een chemische bestrijding in een tuin is vaak niet alleen schadelijk voor de plaaginsect in kwestie. Het kan ook erg schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Het tast namelijk niet alleen de plaaginsecten aan, maar ook alle nuttige insecten. Vogels en andere dieren die deze insecten opeten worden slachtoffer van de chemische stoffen. Via onze website kunnen bezoekers uit verschillende Biobestrijders kiezen. Voor ieder plaaginsect, hebben wij één of meerdere antwoorden.

Naast het bestrijden van plaaginsecten op een duurzame ecologisch verantwoorde manier, staat het stimuleren en bevorderen van het natuurlijke evenwicht tuin of ander groen gebied bij ons hoog in het vaandel. Samen met de Dierenambulance Groningen hopen wij de komende tijd het natuurbevorderende aspect van ons bedrijf te kunnen uitoefenen. Wij hopen een positief verschil te kunnen maken door duurzame producten zoals egelnesten, vogelhuisjes, vleermuiskasten en andere ecologische producten, zoals voeding, aan te bieden. Ook willen wij vooral jong en oud overtuigen van de voordelen en noodzaak van biologisch en natuurlijk tuinieren. Laten we samen dus natuur en milieu beter achterlaten dan hoe we ze aantroffen!

Heeft u vragen over ons bedrijf en of producten, dan kunt u ons bereiken via de mail info@biobestrijding.nl, telefonisch 050-2053391 of bezoek onze website voor meer informatie.

Autobedrijf Bockhoudt

Reinders Reclame

Barletta

Stichting MaxiDier

DNB Groep

Sikkema verpakking

InFactor

DAP Meulenberg

DAP Ommelanden

DAP Euroweg

DAP Peize

Discus Hoogenberg

VriendenLoterij

Schilder Lilly

Swart

Snackkiosk Hoogkerk

A&S Vancare

GTJ Trading BV

Online Veiling Meester Group